Faculty Profile

مهندسی مکانیک و انرژی / طراحی کاربردی

Articles Faculty

مقالات علمی چاپ شده در مجلات

1. "Viscoelastic-acoustic response of new polymeric matrix composite shells considering cavity resonances using a new approach: Layered viscoelastic model"
    Ali Tarkashvand, K. Daneshjou, A. Golmohammadi, Zahra Daneshjoo
    COMPOSITE STRUCTURES, Vol. 292, 2022
  2. "Appropriate fitted point on fracture limit curve of orthotropic materials to include the fracture process zone effects on mixed-mode I/II fracture criterion"
    Zahra Daneshjoo, Mahdi Fakoor
    ACTA MECHANICA, Vol. 234, pp.1489-1502, 2022
  3. "Physics of delamination onset in unidirectional composite laminates under mixed-mode I/II loading"
    Zahra Daneshjoo, Mahmood M. Shokrieh, Mahdi Fakoor, René Alderliesten, Dimitrios Zarouchas
    ENGINEERING FRACTURE MECHANICS, Vol. 211, pp.82-98, 2019
  4. "Development of a physics-based theory for mixed mode I/II delamination onset in orthotropic laminates"
    Zahra Daneshjoo, L. Amaral, R.C. Alderliesten, M.M. Shokrieh, M. Fakoor
    THEORETICAL AND APPLIED FRACTURE MECHANICS, Vol. 103, pp.102303-102312, 2019
  5. "A micromechanical model for prediction of mixed mode I/II delamination of laminated composites considering fiber bridging effects"
    Zahra Daneshjoo, M.M. Shokrieh, M. Fakoor
    THEORETICAL AND APPLIED FRACTURE MECHANICS, Vol. 94, pp.46-56, 2018
  6. "A new mixed mode I/II failure criterion for laminated composites considering fracture process zone"
    Zahra Daneshjoo, M.M. Shokrieh, M. Fakoor, R.C. Alderliesten
    THEORETICAL AND APPLIED FRACTURE MECHANICS, Vol. 98, pp.48-58, 2018
  7. "A modified model for simulation of mode I delamination growth in laminated composite materials"
    M.M. Shokrieh, Zahra Daneshjoo, M. Fakoor
    THEORETICAL AND APPLIED FRACTURE MECHANICS, Vol. 82, pp.107-116, 2016
  8. "روش تقریبی جدید برای تعیین قانون پل زنی مود ترکیبی I/II کامپوزیت های لایه ای"
    علوم و فناوری کامپوزیت، نسخه 8، صفحات:1836-1848، 1401
  9. "شبیه سازی شروع و رشد مود I تورق در کامپوزیت های لایه یی با در نظر گرفتن اثرات ناحیه ی فرآیند شکست"
    محمود مهرداد شکریه، زهرا دانشجو، مهدی فکور
    مهندسی مکانیک شریف، نسخه 31-3، صفحات:73-82، 1394
  10. "طراحی و تحلیل صفحات ساندویچی به عنوان سازه اصلی نصب سلول های خورشیدی ماهواره مخابراتی"
    محمود مهرداد شکریه، مهدی فکور، زهرا دانشجو
    فصلنامه علوم و فناوری فضایی، نسخه 6، صفحات:13-22، 1392

مقالات علمی ارائه شده در همایش‌ها

1. "Simulation of mixed-mode I/II delamination growth in laminated composites considering fracture process zone"
    Hasan Bazzazian, Zahra Daneshjoo
    The 8th International Conference on Composites: Characterization, Fabrication and Application (CCFA-8), pp.1-2, 2022
  2. "Mixed-mode I/II fracture criterion for crack growth behavior of orthotropic materials"
    Zahra Daneshjoo, MM Shokrieh, M Fakoor, RC Alderliesten
    The 7th International Conference on Composites: Characterization, Fabrication and Application (CCFA-7), pp.142-144, 2020
  3. "Design and analysis of sandwich panels as a support structure of solar cells for a GEO communications satellite"
    M M Shokrieh, M Fakoor, Zahra Daneshjoo
    APSCO The 4th APSCO SPACE LAW AND POLICY FORUM, 2017
  4. "A Novel Analytical Solution of the Energy Absorption of Fiber Bridging Zone of Unidirectional Composites under Mixed Mode I/II loading"
    M M Shokrieh, Zahra Daneshjoo, M Fakoor
    The 5th International Conference on Composites Characterization Fabrication and Application (CCFA-5), 2016
  5. "توسعه مدل پیدایش و رشد ترک بین لایه ای در مواد کامپوزیتی تحت بارگذاری مود ترکیبی I/II"
    زهرا شیرزاده دولق، مهدی فکور، زهرا دانشجو
    سی و دومین همایش سالانه بین المللی انجمن مهندسان مکانیک ایران، 1403
  6. "بررسی تجربی رفتار ناحیه فرآیند شکست در تورق مود ترکیبی I/II کامپوزیت های لایه ای"
    زهرا دانشجو
    سی و یکمین همایش سالانه بین المللی مهندسی مکانیک ایران و نهمین همایش صنعت نیروگاهی ایران، 1402
  7. "معیار جدید شکست مود ترکیبی I/II مواد اورتوتروپیک با در نظر گرفتن ناحیه فرآیند شکست"
    زهرا دانشجو، مهدی فکور، سلاله سلیمی
    سی امین همایش سالانه بین المللی انجمن مهندسان مکانیک ایران، 1401
  8. "تعیین میزان بار قابل تحمل در اتصالات صفحات لانه زنبوری ساخت داخل"
    سجاد غضنفری نیا، زهرا دانشجو
    بیست و پنجمین همایش سالانه بین المللی مهندسی مکانیک، 1396
  9. "مدل تحلیلی جدید برای پیش بینی قوانین پل زنی در واماندگی تورق کامپوزیت های لایه ای تحت مود ترکیبی I/II"
    زهرا دانشجو، محمود مهرداد شکریه، مهدی فکور
    بیست و پنجمین همایش سالانه بین المللی مهندسی مکانیک، 1396
  10. "ارائه مدلی جدید جهت شبیه سازی رشد مود I تورق در نمونه های DCB کامپوزیتی با درنظرگرفتن اثرات منحنی R"
    محمود مهرداد شکریه، زهرا دانشجو، مهدی فکور
    بیست و دومین همایش سالانه بین المللی مهندسی مکانیک ایران، 1393
  11. "طراحی و ساخت مکانیزم و سیستم بازیابی خودکار کن ست با ماموریت بازگشت به محل معین"
    امیررضا کوثری، زهرا دانشجو، مرضیه دولت آبادی، محمد امین جعفری، نیما لاسمی
    aero2014، 1392
  12. "ارائه طرح مناسب سازه نگهدارنده سلول های خورشیدی یک ماهواره مخابراتی در مدار همسانگرد با زمین"
    محمود مهرداد شکریه، مهدی فکور، زهرا دانشجو
    دوازدهمین کنفرانس انجمن هوافضای ایران، 1391
  13. "ارائه الگوریتم طراحی مکانیزم های رهایش در سازه های فضایی"
    محمدرضا حسینی نامی، زهرا دانشجو
    دوازدهمین کنفرانس انجمن هوافضای ایران، 1391