Faculty Profile

مهندسی مکانیک و انرژی / طراحی کاربردی

Articles Faculty

مقالات علمی چاپ شده در مجلات

1. "Experimental investigation and optimization for after-impact residual strength of a novel gradient corrugated structure"
    Ali Kamalinejad, Roohollah Sarfaraz Khabbaz, Asal Hosseini Monazzah, Mahmood Sameezadeh
    ENGINEERING STRUCTURES, Vol. 320, 2024
  2. "Non-contact damage detection in stiffened composite laminates using surface strain-field and robust regression analysis"
    Amirreza Zarei aziz, Roohollah Sarfaraz Khabbaz, Pedram Safarpoor
    Materials Today Communications, Vol. 36, pp.1-9, 2023
  3. "Evaluation of the damping characteristics of a hybrid piezo-shunt nanocomposite using a two-step homogenization approach"
    Sepehr Bayrami Sedighi, Roohollah Sarfaraz Khabbaz, Pedram Safarpoor
    Functional Composites and Structures, Vol. 5, pp.45005-45024, 2023
  4. "Influencing parameters on tensile modulus characterization of unidirectional composite laminates using digital image correlation technique"
    Amirreza Zarei aziz, Roohollah Sarfaraz Khabbaz
    aut journal of mechanical engineering, Vol. 6, pp.545-560, 2022
  5. "Damage mechanisms in glass/epoxy composites subjected to simultaneous humidity and freeze-thaw cycles"
    Mohammad Abedi, Seyed Ebrahim Moussavi Torshizi, Roohollah Sarfaraz Khabbaz
    ENGINEERING FAILURE ANALYSIS, Vol. 120, 2021
  6. "Experimental investigation and modeling of temperature-dependent flexural strength of hybrid composite rods"
    Mohsen Malmorad, Khosro Rahmani, Roohollah Sarfaraz Khabbaz
    MECHANICS OF MATERIALS, Vol. 150, 2020
  7. "Failure analysis and fatigue performance assessment of titanium diaphragms used in sonic soot blowers"
    Mahan Javanmard, Roohollah Sarfaraz Khabbaz, Seyed Houssain Dibajian, Seyyed Majid Yad Avar Nikravesh
    ENGINEERING FAILURE ANALYSIS, Vol. 113, 2020
  8. "Experimental characterization of fracture of glass fiber reinforced composites laminates subjected to freeze-thaw cycles"
    Mohammad Abedi, Seyed Ebrahim Moussavi Torshizi, Roohollah Sarfaraz Khabbaz
    FATIGUE and FRACTURE OF ENGINEERING MATERIALS and STRUCTURES, Vol. 43, pp.242-249, 2020
  9. "استحکام خزشی کامپوزیت های هیبریدی مورد استفاده در هادی های خطوط انتقال برق"
    محسن مالمراد، خسرو رحمانی، روح اله سرفراز خباز
    علوم و فناوری کامپوزیت، نسخه 7، صفحات:1227-1234، 1399
  10. "مشخصه سازی ابعادی ورق کامپوزیتی شیشه/اپوکسی با ترک لبه ای تحت سیکل های سرمایش/گرمایش مرطوب"
    محمد عابدی، آسیه علی آبادی، سیدابراهیم موسوی ترشیزی، روح اله سرفراز خباز
    مکانیک سازه ها و شاره ها، نسخه 10، صفحات:219-231، 1399
  11. "بررسی تجربی شکست در میل لنگ موتور دیزل سنگین تعمیر شده با فرآیند جوشکاری"
    روح اله سرفراز خباز، محمدعلی احترام، کشواد پورحسن
    مهندسی مکانیک دانشگاه تبریز، نسخه 49، صفحات:87-93، 1398

مقالات علمی ارائه شده در همایش‌ها

1. "FATIGUE ANALYSIS OF U-SHAPED FRP-STRENGTHENED BEAMS"
    Mohamad Rahai, Roohollah Sarfaraz Khabbaz
    The 7th International Conference on Composites: Characterization, Fabrication and Application (CCFA-7), 2020
  2. "Investigation of impact strength of nanocomposites based on PVC/NBR/Graphene"
    Amir hosein Hamdollahzade, Mohammad reza Nakhaei, Roohollah Sarfaraz Khabbaz, Ghasem Naderi
    14th International Seminar on Polymer Science and Technology (ispst), pp.11-12, 2020
  3. "مقایسه ی عددی کاربرد استاندارد API579 در مخازن استوانه ای و مخروطی برای ارزیابی ترک های سطحی چندگانه"
    سیدامیرحسین موسوی، روح اله سرفراز خباز، پدرام صفرپور
    بیست و هشتمین کنفرانس سالانه بین المللی انجمن مهندسان مکانیک ایران (ISME2020)، صفحات:5-8، 1399
  4. "رفتار پیچشی کامپوزیت هیبریدی کربن/شیشه/اپوکسی مورد استفاده در خطوط پرظرفیت انتقال قدرت"
    محسن مالمراد، خسرو رحمانی، روح اله سرفراز خباز
    سی و چهارمین کنفرانس بین المللی برق، 1398
  5. "Numerical Analysis of Progressive Fatigue Failure of Thick Composite BeamsBased on CLPT and FSDT"
    امیرحسین برنائی، روح اله سرفراز خباز
    بیست و هفتمین کنفرانس سالانه بین المللی مهندسان مکانیک ایران، 1398
  6. "مشخصه سازی اجزاء محدود توسعه یافته اثر انبساط یخ در ورق کامپوزیتی با شیار لبه ای"
    محمد عابدی، سیدابراهیم موسوی ترشیزی، آسیه علی آبادی، روح اله سرفراز خباز
    بیست و هفتمین کنفرانس سالانه بین المللی مهندسان مکانیک ایران، 1398
  7. "بررسی میکروساختاری آسیب ناشی از یخ زدگی و سیکل های سرمایش/گرمایش بر کامپوزیت شیشه/اپوکسی با شیار لبه ای"
    محمد عابدی، سیدابراهیم موسوی ترشیزی، روح اله سرفراز خباز
    بیست و هفتمین کنفرانس سالانه بین المللی مهندسان مکانیک ایران، 1398
  8. "Mechanical Characterization of GFRP Laminates; Digital Image Correlation Technique vs. Conventional Extensometer Measurement"
    مهدی باقری شاد، روح اله سرفراز خباز، سیدابراهیم موسوی ترشیزی، محمد عابدی
    بیست و هفتمین کنفرانس سالانه بین المللی مهندسان مکانیک ایران، 1398
  9. "Evaluation of an open source digital image correlation program for surface strain field measurement"
    امیررضا زارعی عزیز، روح اله سرفراز خباز، پدرام صفرپور
    بیست و ششمین همایش سالانه بین المللی مهندسی مکانیک ایران، ISME2018، 1397
  10. "بررسی"
    ششمین کنفرانس بینالمللی مهندسی مواد و متالورژی، 1396
  11. "بررسی خواص متالورژیکی بر روی ژورنال یک میل لنگ سنگین پس از فرآیند تعمیر به روش جوشکاری"
    روح اله سرفراز خباز، محمدعلی احترام
    ششمین کنفرانس بین المللی مهندسی مواد و متالوژی، 1396
  12. "مدلسازی ورق کامپوزیتی تک جهته با شیار V شکل لبه ای تحت تنش داخلی به کمک روش المان محدود توسعه یافته (XFEM)"
    آسیه علی آبادی، محمد عابدی، سیدابراهیم موسوی ترشیزی، روح اله سرفراز خباز
    بیست و پنجمین همایش سالانه بین المللی مهندسی مکانیک، 1396