Faculty Profile

علوم ورزشی و تندرستی / علوم زیستی ورزش

Articles Faculty

مقالات علمی چاپ شده در مجلات

1. "Effect of COVID-19 on Health-Related Quality of Life in Adolescents and Children: A Systematic Review"
    Hadi Nobari, Mohammad Fashi, Arezoo Eskandari, Santos Villafaina, Alvaro Murillo-Garcia, Jorge Pérez-G?mez
    International Journal of Environmental Research and Public Health, Vol. 18, 2021
  2. "Potential Improvement in Rehabilitation Quality of 2019 Novel Coronavirus by Isometric Training System; Is There "Muscle-Lung Cross-Talk"?"
    Hadi Nobari, Mohammad Fashi, Arezoo Eskandari, Jorge Pérez-Gomez, Katsuhiko Suzuki
  3. "Short-term hypoxic resistance training improves muscular performance in untrained males"
    Mohammad Fashi, Sajad Ahmadizad
    SCIENCE and SPORTS, Vol. 36, 2021
  4. "Effect of Acute Ramadan Fasting on Muscle Function and Buffering System of Male Athletes"
    Mohammad Fashi, Sajad Ahmadizad, Hadi Nobari, Jorge Pérez-G?mez, Rafael Oliveira, Jorge Carlos-Vivas, Luca Paolo Ardig?
    Healthcare, Vol. 9, pp.397-405, 2021
  5. "The impact of exercise intensity on heart angiogenesis genes expression of male rats"
    shokofeh kheradmand, mohamad reza asad, reza mirjavadi, Mohammad Fashi
    Journal of Basic Research in Medical Sciences, pp.1-10, 2020