سمینار دانشجویی تاریخ و فلسفه علم

·         سمینار دانشجویی تاریخ و فلسفه علم
·         دبیر علمی سمینار: آقای دکتر ابوتراب یغمایی
·         کمیته علمی سمینار: آقایان دکتر محمود مختاری، دکتر ابوتراب یغمایی، دکتر امید کریمزاده، دکتر مصطفی مهاجری، دکتر امیر محمد گمینی، دکتر حسن امینی
·         دبیر اجرایی سمینار: آقای داود لکی
·         کمیته اجرایی سمینار: آقایان صالح حاجی خواجه لو و خانم ها فرناز سلطانی، فاطمه قهرمان نیان، ام‌البنین همتی‌پور، سعیده چوپانی

·         گزارش برگزاری سمینار (همراه با عکس های منتخب)
پژوهشکده مطالعات بنیادین علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی، یکشنبه 28 اردیبهشت 93، میزبان دانشجویان علاقمند به تاریخ و فلسفه علم بود. سمینار دانشجویی تاریخ و فلسفه علم که با خیرمقدم گویی و معرفی اهداف پژوهشکده توسط سرکار خانم دکتر علم‌الهدی (رئیس پژوهشکده) آغاز شد، علاوه بر سخنرانی جناب آقای دکتر طهرانچی (رئیس دانشگاه)، دربردارنده 14 سخنرانی توسط دانشجویان و اعضای هیات‌علمی داخل و خارج دانشگاه بود.
سخنران افتتاحیه سمینار، آقای دکتر محمد علی مرادی (دانش‌آموخته فلسفه از دانشگاه برلین آلمان)، دیدگاه‌های خود را تحت عنوان فلسفه علم از منظر ما ارائه کرد. همچنین آقای دکتر امیر صائمی (فارغ التحصیل فلسفه تحلیلی از دانشگاه کالیفرنیای آمریکا)، به‌عنوان سخنران اول از بخش بعدازظهر، و تحت عنوان کارکرد و طبیعت به ارائه نظریات خود پرداخت.
آقای دکتر ابوتراب یغمایی (دبیر علمی سمینار) نیز به‌عنوان سخنران میزبان و با‌عنوان پیشرفت علمی، اجتناب ناپذیر سیاسی، توضیح ناپذیر فلسفی سخنرانی خود را ارائه کرد.
جلسات صبح و بعدازظهر با ارائه مقالات دانشجویی، در چهار پاره (پنل)، و همراه با پرسش و پاسخ تخصصی در خصوص مقالات ارائه شده برگزار شد و سمینار، عصر روز یکشنبه، به‌کار خود پایان داد.

دانلود پوستر و برنامه‌های روز سمینار