روسای پیشین پردیس
در اواخر دهه 1340، با توجه به احساس نیاز بر تربیت نیروی انسانی متخصص برای توسعه و نگهداری از سیستمهای تولید، انتقال و توزیع برق، مرکزی تحت عنوان مرکز آموزشهای تخصصی برق در محل فعلی دانشگاه صنعت آب و برق با همکاری مشاوران خارجی ایجاد شد. پس از پیروزی انقلاب اسلامی و با همت شهید عباسپور وزیر وقت نیرو، این مرکز تبدیل به یک مجتمع عالی آموزشی و پژوهشی شد و در دهه 1360 اقدام به تعریف برنامههای درسی مهندسی کاربردی در رشتههای مهندسی برق، الکترونیک و ابزار دقیق، مکانیک نیروگاه و آب، و سپس پذیرش دانشجو نمود. شورای گسترش آموزش عالی در سال 1370 مجوز تبدیل آن به دانشکده صنعت آب و برق (شهید عباسپور) را صادر نموده و در سال 1374 با تبدیل آن به دانشگاه موافقت اصولی نمود.
در اوایل دهه 1370 با همکاری موسسه آی اچ ئی – تونسكو برنامه درسی کارشناسیارشد مهندسی آب و فاضلاب برای اولینبار در کشور تدوین و پس از تصویب توسط شورای عالی برنامهریزی به مورد اجرا گذاشته شد. پذیرش دانشجو در دورههای تحصیلات تکمیلی از سال 1381 آغاز شد.
در سال 1392، تعداد 100 نفر دانشجو دكتری در 8 كد رشته، 600 نفر دانشجوی كارشناسیارشد در 19 كد رشته کارشناسیارشد و 1600 نفر دانشجوی كارشناسی در 5 كد رشته در دانشگاه صنعت آب و برق تحصیل میکنند. تمامی اين دورههای آموزشی در راستای نیازهای صنعت آب و برق میباشند.
شورای گسترش آموزش عالی در جلسه مورخ 1392/1/24 خود به منظور رفع نیازهای علمی، فنی و تخصصی نیروی انسانی متخصص کشور و تربیت و رشد و تعالی آنها، در راستای نیل به جایگاه معتبرترین دانشگاه تخصصی و مرجع علمی-فناوری اصلی در زمینههای مرتبط با صنعت آب، آبفا، برق و انرژی در سطح کشور و منطقه، و با انگیزه صیانت از سرمایهگذاریهای انجام شده و ارتقای سطح فعالیتهای علمی و فناوری، با الحاق دانشگاه صنعت آب و برق (شهید عباسپور) به دانشگاه شهید بهشتی تحت عنوان پردیس فنی و مهندسی شهید عباسپور دانشگاه شهید بهشتی موافقت به عمل آورد.