پیام تسلیت روابط‌عمومی به‌مناسبت درگذشت دكتر ابراهيـم فيـوضات

کلُّ مَنْ عَلیها فَان وَ یبقَی وَجْهُ رَبَّک ذوالـجلالِ والاکـرامِ

با کمـال تاسـف و تاثـر به اطلاع می‌رسانـد، جناب آقای دكتر سيد ابراهيـم فيـوضات، استاد بازنشستـه دانشگـاه شهیـد بهشتـی؛ دعـوت حـق را لبیـک گفــت.

با قلبی اندوهگیـن، درگـذشت مرحوم دكتر فيـوضات، استاد بازنشسته دانشکـده ادبیات و علوم‌انسانی را به خانـواده محتـرم ایشان، اعضـای خانـواده دانشگاه شهیـد بهشتی و جامعه علمی کشور تسلیت عـرض‌ نمـوده؛ از پيشگـاه حضرت حق، براي آن مرحـوم رضـوان الهـي و براي بازماندگان معزز، صبــر و اجر و سلامتــي مسالت مي‌نماییم.

روابط عمومـی و اطلاع رسانـی

دانشگاه شهیـد بهشتی

شادروان دكترسيد ابراهيم فيوضيات در سال 1312 در شهر كازرون به دنيا آمد. ایشان دانش آموخته جامعه‌شناسی از دانشگاه پاریس، عضو هیات علمی گروه جامعه شناسی دانشگاه شهید بهشتی و از اعضای موسس انجمن جامعه شناسی ایران بود. عضویت در هیات تحریریه چند مجله جامعه شناسی ازجمله جامعه‌شناسی ایران، مسائل اجتماعی ایران و همچنین مدیریت گروه جامعه‌شناسی دانشگاه شهیدبهشتی، مدیریت گروه جامعه شناسی صنعتی انجمن جامعه شناسی ایران از جمله فعالیتهای علمی ایشان است.

بررسی تحولات نظام استاد-شاگردی در ایران (۱۳۷۲)، موانع توسعه صنعتی در ایران، (مجموعه مقالات، ۱۳۷۴) دولت در عصر پهلوی، تهران (۱۳۷۵)، فرهنگ: اخلاق کار و نخبه‌گرایی در ایران (۱۳۸۳)، اصلاح‌گری و انقلاب، تهران (۱۳۸۳) از تالیفات استاد است.​​​​​​​