دکتر کامبوزیا:

گروه دانش‌آموختگان پژوهشکده علوم محیطی تشکیل شد

گروه دانش‌آموختگان پژوهشکده علوم محیطی تشکیل شد.

دکتر کامبوزیا، رئیس پژوهشکده علوم محیطی با اعلام خبر فوق افزود: گروه دانش‌آموختگان پژوهشکده علوم محیطی برای شناسایی سیمای اشتغال دانش‌آموختگان پژوهشکده و ایجاد بستری برای تبادل تجربه حرفه‌ای و شغلی و تقویت ظرفیت اشتغال در رشته‌های تحصیلی پژوهشکده علوم محیطی، در تابستان 1400 راه‌اندازی شد.

رئیس پژوهشکده علوم محیطی، با برشمردن اهداف تشکیل گروه مذکور اظهار داشت: اطلاع از وضعیت اشتغال دانش‌آموختگان و دریافت بازخورد آنها برای بررسی عملکرد پژوهشکده؛  بهره‌گیری از نظرات و تجارب دانش‌آموختگان در جهت شناسایی نقاط قوت و ضعف پژوهشکده؛  ایجاد ارتباط مستمر و هم‌افزایی دانش‌آموختگان با یکدیگر جهت ارتقاء علمی و شغلی دانش‌آموختگان از جمله مهم‌ترین اهداف تشکیل این گروه است.

وی تصریح کرد: پژوهشکده علوم محیطی بنا دارد زمینه آموزش‌‌های لازم برای جذب دانش‌آموختگان در بازار کار را به طور منظم فراهم نماید؛ در این مسیر از ظرفیت مرکز کارآفرینی و اشتغال پژوهشکده که پیشتر تأسیس شده، استفاده خواهد شد.