انجمن علمی دانشجویان علوم کامپیوتر دانشگاه شهید بهشتی

انجمن علمی دانشجویان علوم کامپیوتر دانشگاه شهید بهشتی، تشکلی دانشجویی است که از دانشجویان علاقه مند به امور علمی، پژوهشی و فرهنگی تشکیل شده است. این انجمن در اولین دوره­ی خود در سال تحصیلی 85-86 شروع به فعالیت کرده است و تاکنون در زمینه­های مختلف علمی، پژوهشی، فناوری و فرهنگی فعالیت­های گوناگونی را از جمله برگزاری سمینارها، کارگاه­ها، همایش­ها، کلاس­ها، جشن­ها، عصرانه­های علمی، چاپ نشریه­ی علمی و ... انجام داده است. برای آشنایی بیشتر می توانید از قسمت ارتباط با ما با عضویت در کانال تلگرام یا دنبال کردن صفحه­ی اینستاگرام انجمن از برنامه­های انجام شده و برنامه­های آتی آن مطلع شوید.

اعضای انجمن
شورای مرکزی انجمن علمی علوم کامپیوتر را 7 تن از دانشجویان رشته علوم کامپیوتر که هر ساله از طریق انتخابات انجمن‌های علمی-دانشجویی برگزیده می‌شوند تشکیل می‌دهند. پیرامون شورای مرکزی، مجمع عمومی دانشجویان عضو انجمن علمی قرار دارند که به طور داوطلبانه در فعالیت‌های گوناگون انجمن، از جمله در تحریریه نشریه «پردازه»، برگزاری کارگاه‌ها، سمینارها، برپایی غرفه‌ی انجمن در نمایشگاه‌ها و دیگر مراسم همکاری می‌کنند.
- اعضای شورای مرکزی انجمن فعلی عبارتند از:
                                سینا کریمی طاری (دبیر انجمن)
                                زهرا بهروزه (نایب دبیر)
                                امیرحسین هادیان (سردبیر نشریه پردازه)
                                عرفان متشرعی
                                علی عارفی
                                سهراب صالحی
                                امیر امین بیدختی

فعالیت‌ها
برخی فعالیت‌های انجمن علمي که برای برگزاری در سال تحصیلی جاری (۹۶-۱۳۹۵) برنامه‌ریزی شده‌اند به ترتیب زیر است:
1.برگزاري مسابقه «گمُانش»: آوردگاه هوش مصنوعي
2. برگزاري كلاس‌هاي آموزشي برنامه نويسي
3.  برگزاري كلاس هاي آموزشي مكالمه آزاد زبان
4. برگزاري كارگاه‌ها و سمینارهای تخصصی در علوم کامپیوتر
5. تاليف و انتشار شماره‌ي بعدي نشريه‌ي علمي «پردازه»
6.  شركت در «جشنواره حركت»
7.   تشکیل گروه‌هاي علمي-پژوهشی و انجام طرح‌های نوآورانه

ارتباط با ما
جهت ارتباط با انجمن علمی علوم کامپیوتر و آگاهی از رویدادهای انجمن، می‌توانید از یکی از راه­های زیر اقدام نمایید.
مراجعه به نشانی: تهران، اوین، دانشگاه شهید بهشتی، دانشکده­ی علوم ریاضی، انجمن علمی علوم کامپیوتر
ارسال ایمیل به آدرس: cs.sbu.sa@gmail.com
عضویت در کانال تلگرام انجمن به نشانی: https://telegram.me/cssbu
دنبال کردن صفحه‌ی اینستاگرام انجمن به شناسه‌ی: www.instagram.com/cs.sbu