تلفن دفتر  هماهنگی فعالیتهای برون سازمانی آموزشی و پژوهشی دانشکده: 29905575
ایمیل:ko-moridi@mail.sbu.ac.ir
 دانشکده علوم ریاضی دارای امکانات نامبرده ذیل می‌باشد که می‌تواند در صورت نیاز در اختیار فعالیتهای برون سازمانی قرار گیرد.

سايت كامپيوتري

شامل سایت مرکزی با تعداد 50 دستگاه کامپیوتر، تجهیزات کامل سرورها، سوئیچ ها و سیستم شبکه محلی و اینترنت و چاپگر و با مساحتی حدود 250 متر مربع و سه سایت تخصصی شامل آزمایشگاه آمار، سایت تحصیلات تکمیلی علوم کامپیوتر، سایت تحصیلات تکمیلی ریاضی هر کدام مجهز به 20 دستگاه کامپیوتر، یک دستگاه چاپگر و ویدئو پرژکتور، پرده نمایش و وایت برد به منظور استفاده دانشجویان مقطع تحصیلات تکمیلی، که هر یک دارای مساحتی حدو 130 متر مربع می­باشد.

كتابخانه

با مساحت تقریبی 400 متر مربع، دارای سیستم قفسه باز (OPEN) می­باشد. بخش امانات به صورت اتوماسیونی است، بخش پایان نامه و کتب مرجع داخل کتابخانه قابل استفاده است، چیدمان کتاب­ها به شیوه رده بندی ده دهی دیویی است، دارای سیستم نرم افزاری کتابیار پند می­باشد، این کتابخانه مجهز به سیستم کامپیوتری ، شبکه اینترانت، اینترنت (جهت پایان نامه) و دوربین مدار بسته می­باشد.
تعداد کتب فارسی :    9460  نسخه
تعداد کتب لاتین:        19145 نسخه
پایان نامه        :        2600   نسخه

اتاق سمينار

فضایی است به مساحت تقریبی 50 متر مربع و با ظرفیت 40 نفر که به وسایل کامپیوتر، ویدئو پرژکتور، پرده نمایش و تابلو وایت برد ریلی و ثابت مجهز  و برای دفاعیه ها، سمینارهای هفتگی يا آموزشی و ... مورد استفاده قرار می­گیرد.

سالن اجتماعات (تالار)

این مکان با مساحتی حدود 250 متر مربع واقع در طبقه فوقانی دانشکده و با ظرفیت 100 نفر واقع شده است و دارای امکانات صوتی و تصویری، کامپیوتر، اینترنت و اتاق فرمان با تجهیزات مربوط می­باشد.

فضاي آموزشي

فضاهای آموزشی این دانشکده که شامل کلاس­های درس هستند با مساحت تقریبی 3600 متر مربع و با ظرفیت 650 نفر همگی مجهز به وسایل آموزشی و کمک آموزشی از قبیل ویدئو پروژکتور، پرده نمایش و ملزومات آموزشی مورد نیاز  می­باشد.
چنانچه اتاق دانشجویان دکتری و قرائت خانه نیز به این فضا اضافه شوند حدود 250 متر مربع به فضای فوق اضافه خواهد شد که همگی مجهز به تجهیزات کامپیوتری و چاپگر می­باشند.

فضای پژوهشی

فضای پژوهشی شامل آزمایشگاه آمار، دفتر مشاوره آماری و .... که امکان انجام طرح‌های برون سازمانی در آنها وجود دارد.