صفحه اصلی
رونمایی از تولید غذای زنبور عسل (خمیر شیرین) توسط پژوهشکده گیاهان و مواد اولیه دارویی
![](https://mpdri.sbu.ac.ir/documents/2029142/253076700/AAA.jpg/4f551afb-444f-4a12-3b70-304836650558?version=1.0&t=1716020740646&imageThumbnail=1)
سومین آیین گرامیداشت روز جهانی زنبورعسل با رویکرد
معرفی اهمیت زنبورعسل به جوانان برگزار میشود.
در این مراسم که از ساعت ۹ تا ۱۳ صبح دوشنبه ۳۱ اردیبهشت با همکاری معاونت تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی و دانشگاه شهید بهشتی تهران و حمایت معنوی سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران، شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از سرمایهگذاری بخش کشاورزی، مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور و سازمان دامپزشکی کشور و همچنین حمایت مالی شرکتهای آماده لذیذ - کوپابی- پروبی- زرنام و کُرپا توسط اتحادیه سراسری زنبورداران ایران و صندوق حمایت از توسعه صنعت زنبورداری کشور در محل پژوهشکده گیاهان و مواد اولیه دارویی دانشگاه شهید بهشتی برگزار میگردد، از خمیر شیرین بهعنوان غذای زنبور عسل، ساخت تیم تحقیقاتی این پژوهشکده رونمایی خواهد شد.
آخرین خبرها
![](https://mpdri.sbu.ac.ir/documents/2029142/120120116/%D9%85%DB%8C%D8%B1%D8%AC%D9%84%DB%8C%D9%84%DB%8C.jpg/7cb1246e-ff7f-5e15-3f7f-7fba85a9128c?version=1.0&t=1702274190403&imageThumbnail=1)
![](https://mpdri.sbu.ac.ir/documents/2029142/120267003/2.jpg/4d416672-a191-4803-c80b-c79c37e62be3?version=1.0&t=1702294297820&imageThumbnail=1)