با همکاری پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی:
اولین همایش" صنعت،خانواده،کارآموز" برگزار شد
14947 Views
پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی به مناسبت روز جهانی منع کار کودک، همایش «صنعت، خانواده، کارآموز» را با همکاری مرکز رشد مدرسه کودکان کار صبح رویش برگزار کرد.
محوریت اصلی این همایش که 22 خرداد ماه 1401 در سالن اجتماعات پارک برپا شد نوآوری آموزشی، کارآفرینی و سرمایه اجتماعی بود. در همین راستا ایجاد همگرایی میان صنعت، خانواده و دانشگاه برای ارتقای سطح ذهنی و آموزشی نوجوانان و مراکز آموزشی، شناخت و بررسی راههای افزایش تعامل، شناسایی توانمندیها، استفاده از ظرفیتها در زمینه صنعت، منابع انسانی، آموزش، فناوری و نوآوری و همچنین ارتقای مراکز رشد در مقیاس ملی و منطقهای با رویکرد کارآفرینی، اشتغالزایی و استفاده از حداکثر ظرفیتها مدنظر برگزارکنندگان همایش قرار گرفت.
آگاهی جامعه دانشگاهی و صنعتی نسبت به نیازهای نوجوانان مناطق محروم و تاثیر آن در اجتماع در کنار ارتقای دانش، توانمندی و مهارتهای کاربردی و عملیاتی فعالان مرتبط در حوزه های مورد بحث از جمله دیگر اهداف برپایی همایش بودند.
دکتر فرنوش اعلامی، معاون مرکز رشد و کارآفرینی دانشگاه شهید بهشتی به عنوان اولین سخنران درخصوص"یادگیری فعال در مراکز دانشگاهی و مدرسه ای" صحبت کرد. سپس سیدمحمدحسن داوودی، مدیرعامل موسسه نسیم صبح رویش به معرفی و بیان نقش این نهاد پرداخت.
در ادامه حضار پای صحبت کارآموزان این نهاد نشستند و دکتر درمان بازرس شبکه ملی موسسات نیکوکاری و خیریه و مدیرعامل موسسه خیریه ابتکار و توسعه نبی درباره "مسئولیت اجتماعی در صنعت و دانشگاه" سخن گفت.
دکتر شهیندخت خوارزمی، مولف و نظریهپرداز در حوزه روابط عمومی الکترونیک و روانشناسی، دکتر امیرناصر اخوان، عضو هیأت علمی دانشگاه صنعت امیرکبیر و و دکتر شکوری، مدیر عامل شرکت طرفه به ترتیب درباره " نوآوری آموزش و آینده پژوهی"، ،"تجاری سازی نتایج پژوهش: از ایده تا محصول، از ایده تا ثروت" و " کارآفرینی و آموزش (همگرایی صنعت، خانواده و دانشگاه)" صحبت کردند.
" نوآوری اجتماعی در عمل" موضوع صحبت دکتر علی اصغر سعدآبادی، رئیس مرکز رشد و کارآفرینی دانشگاه شهید بهشتی در این همایش بود.
در پایان همایش ازشرکتهای فعال در حوزه مسئولیت اجتماعی تقدیر شد.